Puncte fierbinti. Secretul companiilor care debordeaza de energie si inovatie

Puncte fierbinti. Secretul companiilor care debordeaza de energie si inovatie
-10%
Preț: 42,30 lei
47,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Punctele Fierbinti sunt o marca a companiilor de succes. Sunt locuri si momente in care se lucreaza in echipa, caracterizate prin inovatie, productivitate si entuziasm. Punctele Fierbinti pot fi locuri de munca, echipe, departamente, companii, fabrici, coridoare, cantine, conferinte– locuri in care oamenii conlucreaza creativ.

Autoarea descrie cele patru calitati determinante pe care trebuie sa le posede o cultura organizationala pentru a sustine aparitia Punctelor Fierbinti. Analizeaza masurile pe care liderii le pot lua pentru a le incuraja si arata cum se ajunge, prin ele, la solutii pentru rezolvarea problemelor dificile, pentru dezvoltarea unor produse mai bune si pentru a oferi servicii de inalta calitate.

Intr-o perioada in care granitele traditionale ale organizatiei devin bariere in calea progresului, Gratton ne explica ce putem face chiar acum pentru a creste probabilitatea aparitiei de Puncte Fierbinti in orice organizatie.

"Lynda Gratton ne ofera perspective creative privind modalitatile de impulsionare si umanizare a organizatiilor. Puncte Fierbinti este un manual al utilizatorului pentru organizatia viitorului. Combina magistral teoria cu sfatul practic."

Dave Ulrich, profesor la Ross School of Business si la University of Michigan

"In contextul economiei globalizate, pentru a putea concura trebuie sa colaborezi. Puncte Fierbinti este un ghid practic si detaliat al noii lumi cooperative."

Laura Tyson, profesor la Berkeley University

"Companiile de succes mustesc de energie si inovatie. In aceasta carte incitanta, care te pune pe ganduri, doamna profesor Gratton ne arata cat de important este acest lucru si cum ceva atat de eteric poate fi inteles si se poate actiona asupra lui cu rigoare."

Gary Hamel, profesor, autorul bestsellerului In fruntea revolutieiPrefata

Introducere. Elemente necesare crearii Punctelor Fierbinti

1 Generarea unei energii extraordinare

2 Puncte Fierbinti stralucind de jur-imprejurul lumii

3 Primul element: gândirea cooperativa

4 Al doilea element: largirea granitelor

5 Al treilea element: scopul stimulator

6 Al patrulea element: capacitatea productiva

7 Rolul liderului in Punctele Fierbinti

8 A proiecta pentru a sustine aparitia Punctelor Fierbinti

Anexa A Resurse necesare crearii de Puncte Fierbinti

Anexa B Fundalul conceptual al cercetarii Punctelor Fierbinti

Anexa C Metodologia studierii Punctelor Fierbinti


Numar pagini: 282
Editia I 2010

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

7,20 lei
8,00 lei (-10%)
Created in 0.0668 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.