Provocarea anti-gravitatiei. Tehnici anti-ponderale - metode de utilizare a energiei spatiului

Provocarea anti-gravitatiei. Tehnici anti-ponderale - metode de utilizare a energiei spatiului
-10%
Preț: 18,90 lei
21,00 lei (-10%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

 Exista prea multe fenomene (levitatii spontane, telepatie, lecturi parapsihice, facultati taumaturgice etc.) care dovedesc cu prisosinta ca totul nu se limiteaza la lumea asa-zis fizica, si ca dincolo de aceasta se manifesta forte tainice despre care noi nu avem inca decat putine idei reprezentative.

   De mai bine de 15 ani propovaduiesc eliberarea oamenilor de gravitatie. Convingerea mea este ca vom dispune maine de masini gratie carora vom strabate linistea spatiilor necuprinse"Pascaliene" cu viteze mult superioare vitezei luminii. Maine, fantastica energie a spatiului, libera de orice aspect colateral poluant, ii va reda Pamantului nostru starea edenica din Geneza, iar omului - stapanirea controlata a naturii.

   Multe somitati stiintifice considera ca aceasta carte defineste bazele procedeelor posibile care permit, in lumina cunostintelor noastre actuale in domeniul fizicii, rezolvarea logica a problemei stapanirii"arhimedice" a fortei de atractie gravitationala, care este de peste un miliard de ori mai mare decat energia atomica. Energia va fi atunci distribuita fara nici o limitare si fara poluare. Pe de alta parte, se va deschide si calea catre explorarea lumilor si a relatiilor cu ceilalti locuitori ai Cosmosului.

   Cred intr-adevar ca dezvoltarea intelectuala si morala ar trebui sa urmeze in mod logic, in pofida aparentei sale ramaneri in urma, progresului stiintific, descotorosindu-l pe homo sapiens de instinctele sale animalice, belicoase, primitive. Atunci, evolutia noastra ar putea tinde catre o era de pace universala. (Marcel Pages)


Cuprins:

Introducere ... 7

Anti-gravitatia - cheie a infinitului cosmic ... 9

Istoricul ideilor referitoare la gravitatie ... 13

Anti-gravitatia 1957 ... 49

Anti-gravitatia 1967 ... 79

Anti-gravitatia 1972 ... 143


Anti-gravitatia - cheie a infinitului cosmic

   De mai bine de 15 ani propovaduiesc eliberarea oamenilor de gravitatie. Convingerea mea este ca vom dispune maias de masini gratie carora vom strabate linistea spatiilor necuprinse"Pascaliene" cu viteze mult superioare vitezei luminii. Maine, fantastica energie a spatiului, libera de orice aspect colateral poluant, ii va reda Pamantului nostru starea edenica din Geneza, iar omului - stapanirea controlata a naturii.
   Am niste prieteni care au reusit sa puna la punct, in 1968, un model, atat cantitativ cat si calitativ, de articulare a evenimentelor istorice. Un astfel de proces permite localizarea si chiar pre-localizarea temporala a inovatiilor fundamentale ale omenirii. Unele dintre rezultatele ce pot fi generate cu ajutorul acestui model arata ca o autentica fundamentare teoretica a fortelor gravitationale ar trebui sa devina cunoscuta in perioada 1973-1974 si ca stapanirea gravitatiei de catre omenire va fi realizata practic (si cunoscuta) catre 1982-1984.
   Am studiat inca din 1916 aceste probleme, intr-o perioada in care starea cunostintelor in domeniul electronicii si al fizicii era in plina evolutie. inca de atunci, am considerat ca singura forta capabila sa ne elibereze de gravitatie era forta centrifuga, antagonista naturala a fortei de atractie centripete. Aceasta forta, materializata prin reactiile unui giroscop, avea sa ma conduca, dupa cum vom vedea de-a lungul acestei lucrari, la proiectarea TORULUI ASTRONAUTIC, inainte ca inginerul Emile Drouet (cu care aveam sa colaborez) sa lanseze aceasta idee in presa. intre timp, am realizat alte experiente, menite sa faca asimetrice rezultantele centrifuge ale unui volant in miscare de rotatie rapida, prin aplicarea de campuri electrice sau magnetice, sau a unei combinatii de astfel de campuri, asupra unui semi-sector sferic; ca rezultat, in 1921 am reusit sa obtin ridicarea electronica de la sol a unui disc material, intrucat teoriile mecanice si fizice din acea vreme nu-mi permiteau sa interpretez corect aceasta experienta, am decis sa concep bazele unei noi fizici a campurilor si a timpului, intemeiata pe prezenta unui mediu, energetic. Aceasta conceptie este opusa celei a lui Einstein; care este o reprezentare relativista a unui spatiu vid, dar deformat. intotdeauna am considerat ca teoria Relativitatii Generale era bazata pe prea multe; ipoteze fundamentele ideologice si nu pe realitati fizice. De altfel in 1973, fizicienii care nu se multumesc sa accepte ideile la moda se detaseaza de aceasta teorie.
   Astfel prin intuitie si cu ajutorul unor calcule, aveam sa-mi confirm ideea ca spatiul, departe de a fi vid, este un mediu energetic anteotrop. intr-adevar, intrucat energia are greutate - fiind formata din elemente simultan materiale si ondulatorii, fotonii - ne putem imagina ca acestia din urma alcatuiesc o textura care ar putea fi asemanata cu cea a spatiului aerian circumterestru. Devine deci posibil sa transpunem in acest mediu, mutatis mutandis, tehnicile aeronautice cunoscute sau aflate inca te curs de definitivare.
   Stiind ca primul om care s-a ridicat de la sol prin mijloace proprii a folosit aerul cald pentru a se tnalta (cu alte cuvinte, a reusit aceasta gratie unei diferente de densitate la un volum egal), era suficient sa facem o gaura in campul energetic pentru a obtine un efect arhimedic degravitativ.
   Totodata, daca gaura produsa in aer nu pare sa influenteze inertia aerostatului, exista anumite consideratii precise care par a demonstra ca gaura realizata in energia spatiala poate suprima aceasta inertie, ceea ce ne permite sa ne gandim la propulsarea unor aparate de zbor degravitate si lipsite de inertie la niste viteze fantastice. Vom vedea de altfel ca, in functie de relatia lui de Broglie. C2 = C'C", si din momentul in care recunoastem anizotropia si anizobaria spatiului, viteza unei particule trebuie sa tinda la infinit atunci cand viteza undei sale insotitoare tinde spre o, asa cum este cazul intr-un spatiu golit de energie, deci fara suport pentru unde.
   Din aceasta cauza, o buna parte a Fizicii trebuie reformata si in special astrondniia dimensionala, ceea ce in mod evident va fi foarte dureros pentru astronomi.
   in sfarsit, diverse consideratii relative la particulogeneza si la compararea densitatilor respective ale particulelor si a spatiului m-au condus la examinarea urmatorului fapt: daca protonul (care reprezinta o condensare a energiei spatiale) este greu, atunci electronul (care este o expansiune a acestei energii) trebuie sa se afle in stare de anti-gravitatie...
Anul aparitiei: 2013
Traducator: Octavian Cret
cartea cuprinde 320 pagini in format 14.5x20.5 cm

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0401 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.