Proceduri Fiscale

Proceduri Fiscale
-12%
Preț: 25,90 lei
29,43 lei (-11,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Tratate

DESCRIERE

Prefata.

Fenomenul fiscal este unul complex, care afecteaza din ce in ce mai mult capacitatea statului de a se finanta, producand importante efecte atat in plan micro cat si macro economic. In aceste conditii, contribuabilii sunt tot mai interesati de cunoasterea si intelegerea tehnicilor si instrumentelor utilizate pentru stabilirea, plata si raportarea impozitelor si taxelor, precum si a modului de abordare a relatiilor cu autoritatile fiscale.
Lucrarile de specialitate care trateaza problematica fiscalitatii nu sunt tocmai o noutate si, totusi, prezenta lucrare reuseste sa se distinga datorita unei viziuni particulare, in care se regasesc integrate unghiuri de abordare juridice si economice, deoarece complexitatea subiectului necesita o perspectiva interdisciplinara.
Lucrarea"Proceduri fiscale" realizata cu profesionalism de Ioana Ecaterina Mitu si Narcis Eduard Mitu este, in esenta, un ghid util pentru cei interesati sa inteleaga si sa aplice corect regulile si procedurile fiscale.
Foarte important pentru fiecare carte este sa isi identifice grupul tinta de cititori caruia i se adreseaza. In mod evident, lucrarea de fata este preponderent tehnica, fapt ce ne poate face sa credem, in aparenta, ca se adreseaza exclusiv" initiatilor" din domeniu.
Pe de alta parte insa, stilul dinamic, trimiterile frecvente la legislatie, explicatiile intemeiate pe experienta practica a autorilor, permit lecturarea cartii de o paleta cat mai larga de cititori (studenti, oameni de afaceri, intreprinzatori privati s.a.), interesati sa inteleaga functionarea de ansamblu a mecanismului jisca!.
Autorii prezinta lucrarea Intr-o structura accesibila, coerenta, cu trimiteri la ultimele reglementari legale in materie. Subiectele abordate sunt omogene, succesiunea prezentarii este conceputa Intr-o maniera atractiva, astfel incat cititorii pot regasi cu usurinta informatii relevante legate de drepturile si obligatiile contribuabililor, de sistemele de incasare voluntara sau silita a impozitelor, de tipurile si metodele de control folosite in timpul inspectiei fiscale, precum si de actele emise de organele de inspectie fiscala ori de modalitatile prin care un act administrativ fiscal poate fi contestat.
In cadrul acestei lucrari, autorii si-au propus si au reusit sa contureze posibile raspunsuri la intrebari fundamentale, precum:"Cum seface?" si"Cum sa procedam?".


Autori: Narcis Eduard Mitu, Ioana Ecaterina Mitu
Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 193
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Proceduri Fiscale

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

19,18 lei
21,80 lei (-12,02%)
Created in 0.0420 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.