Procedura penala. Partea generala. Partea speciala (Examene)

Procedura penala. Partea generala. Partea speciala (Examene)
-15%
Preț: 72,17 lei
84,90 lei (-14,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Procedura

DESCRIERE

Lucrarea reprezinta o analiza structurata si sistematizata a principalelor institutii de drept procesual penal, fiind avuta in vedere tematica solicitata la examenele de licenta, admitere in magistratura sau avocatura, de promovare in functii de executie a magistratilor, sau la examenul de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv de definitivat al avocatilor stagiari.

La elaborarea lucrarii au fost luate in considerare si ultimele modificari ale Codului de procedura penala aduse prin Legea nr. 177/2010 si prin Legea nr. 202/2010 („Mica reforma”).
 Pe langa opiniile teoretice, sunt prezentate cele mai relevante solutii pronuntate de instantele romane de-a lungul timpului cu privire la institutiile studiate.
 In esenta lucrarea urmareste sistematizarea si sintetizarea opiniilor sau solutiilor concordante exprimate in literatura de specialitate romana si straina in materie procesual penala, adica ceea ce ramane in bagajul de cunostinte al cititorului dupa lecturarea miilor de pagini de doctrina si jurisprudenta.
Autorul, membru a numeroase comisii de elaborare a subiectelor la examenele de admitere in magistratura sau promovare in functii de executie a magistratilor, propune, de asemenea, peste 100 de grile pentru verificarea cunostintelor in domeniul procedurii penale.

Data aparitiei: 17 Dec 2010
Nr pagini : 520

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0522 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.