Probleme rezolvate pregatitoare pentru Bacalaureat. Matematica M2 clasele a Xi-a si a XII-a. Filiera teoretica, profil real, Filiera tehnologica, toate profilurile

Probleme rezolvate pregatitoare pentru Bacalaureat. Matematica M2 clasele a Xi-a si a XII-a. Filiera teoretica, profil real, Filiera tehnologica, toate profilurile
-12%
Preț: 23,76 lei
27,00 lei (-12%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

In anii 2010 si 2011 proba scrisa de matematica data la examenul de bacalaureat a avut trei subiecte:

- Subiectul I - continand probleme relativ simple din clasele a IX-a si a X-a;
- Subiectul II - incluzand probleme de algebra din clasele a XI-a si a XII-a;
- Subiectul III - format din probleme de analiza matematica din clasele a XI-a si a XII-a.

Avand in vedere ca aceasta structura a ramas valabila si pentru"bacalaureat" 2012 am considerat de un real folos pentru obtinerea punctajului maxim la Subiectele II si III, publicarea acestei culegeri cu probleme rezolvate din clasele aXI-a si a XII-a, de tipul celor date la bacalaureat 2010 si 2011.

Folosind breviarele teoretice si rezolvarile detaliate a problemelor, elevul se va putea pregati rapid si eficient pentru" bacalaureat 2012".

Autorii,

Nr. de pagini: 68
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0448 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.