Probleme juridice in domeniul bancar (Legal issues in banking field)

Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Volumul Probleme juridice in domeniul bancar / Legal issues in banking field contine o parte a comunicarilor prezentate la Conferinta internationala„Probleme juridice in domeniul bancar” organizata de Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar si Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca in perioada 29 octombrie - 1 noiembrie 2008.
Problemele prezentate, de maxim interes si actualitate - administrarea riscului juridic, rolul bancii in lupta impotriva infractionalitatii economice, transpunerea in legislatia romana a directivelor comunitare in materia institutiilor de credit, deontologia profesiunii bancare, programul MEBUS, contractele de credit de consum, protectia consumatorului etc. - au fost dezbatute de juristi de prestigiu proveniti din sistemul financiar, din banci centrale sau alte autoritati de supraveghere si din banci comerciale romane si straine, de personalitati din domeniul juridic bancar, precum si din mediul academic romanesc.

Anul aparitiei: 2009
Nr pagini: 408

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.3321 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.