Predicile Domnului - vol. 2

Predicile Domnului - vol. 2
Preț: 14,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-87383-6-9
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 256
Format: 13.5x20.5cm
Categoria: Religie

DESCRIERE

Predicile Domnului - vol. 2 - Gottfried Mayerhofer. Predicile Domnului.

"Cuvântul Divin este ca o sămânţă de muştar, din care creşte o plantă, revelând noi şi noi miracole ale naturii. La fel, cu cât veţi progresa mai mult în domeniul cunoaşterii, cu atât mai numeroase vor fi miracolele pe care vi le va dezvălui această carte...
Scopul acestor predici este să vă conducă pas cu pas către Mine. Veţi dobândi astfel o cunoaştere superioară, deopotrivă a Mea, a creaţiei Mele şi a fiinţei voastre, iar viziunea voastră spirituală va deveni tot mai elevată. Procesul poate continua astfel la infinit, căci o întreagă eternitate nu este de ajuns pentru a explica tot ce implică cele două porunci ale iubirii Mele... Generaţiile actuale, dar şi cele viitoare, vor găsi în această carte cheia care le va permite să îşi înţeleagă mai bine misiunea şi destinaţia finală către care se îndreaptă, în acest scop, vă binecuvântez pe toţi, oriunde v-aţi afla. Amin".

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0387 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.