Practica asigurarilor comerciale

Practica asigurarilor comerciale
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011

DESCRIERE

Bazandu-se pe o ampla si complexa documentare, autorul prezinta in detaliu varietatea sistemului de polite de asigurare incheiate in cadrul societatilor de asigurari care activeaza in Romania, in conformitate cu cerintele Uniunii Europene.

Pentru cei care doresc sa incheie o asigurare avantajoasa, cartea reprezinta un instrument pretios de informare si documentare privind avantajele si dezavantajele politelor de asigurare oferite de catre societatile de asigurari. Aceasta afirmatie este valabila cu atat mai mult cu cat potentialii asigurati doresc sa previna orice conflict care ar putea aparea intre ei si un eventual asigurator.

„Lucrarea este puternic ancorata in practica societatilor de asigurari, intrucat fructifica ceea ce este mai valoros in activitatea acestora [...] Lucrarea a fost elaborata pe baza unei documentari cuprinzatoare in plan teoretic, legislativ si practic, fiind tratata dintr-o perspectiva interdisciplinara fundamentata pe date, informatii si exemple practice.”

Prof. univ. dr. Emilian M. Dobrescu


Autor    Titel Negru
Data aparitie    14 Ianuarie 2011
Tip coperta    Necartonata
Format    16,5 x 23,5 cm

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0394 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.