Povestile Cangurului pentru clasele I-II

Povestile Cangurului pentru clasele I-II
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele

DESCRIERE

Povestile Cangurului familiarizeaza elevii si profesorii cu un tip modern de verificare, practicat in intreaga lume: testul grila.

Se urmareste atat verificarea de limba si civilizatie, cat si dezvoltarea calitatilor competitive: intuitie, creativitate, capacitate de selectie, adaptare la cerinte si rapiditate In luarea deciziilor.
Pentru clasele I si a II-a testele sunt alcatuite din cate 24 de intrebari, iar pentru clasele III-IV testul este alcatuit din 40 de Intrebari. Fiecare intrebare valoreaza 1 punct. Timpul efectiv de lucru este de 45 de minute.

Concursurile se pot desfasura In orice scoala din tara In care sunt cel putin 10 elevi participanti la fiecare concurs. Organizarea la nivelul scolilor este Incredintata unor cadre didactice care doresc sa se implice in aceasta actiune. Tabelele cu numarul de inscrisi pe clase sunt expediate pe adresa Fundatiei, care se ocupa de distribuirea formularelor de concurs, de receptia si corectarea fiselor de raspuns completate de concurenti si de acordarea premiilor.

Scopul acestei lucrari este prezentarea testelor grila pentru clasele I-II care au constituit subiectele concursului Povestile Cangurului, de la prima editie pana in prezent.
 
Istoric si organizare

Inspirat de Concursul International de Matematica Aplicata, Povestile Cangurului este o competitie menita sa promoveze studiul si utilizarea limbii si literaturii romane.
Este organizat de catre Fundatia pentru Integrare Europeana Sigma si Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii In Educatie, cu sprijinul Ministerului Educatiei Nationale.
Initiat In 2007 ca proiect pilot adresat elevilor claselor 1-11, concursul Povestile Cangurului s-a extins din 2008 si la clasele III-IV. Subiectele sunt grupate pe clase astfel: clasa 1, clasa a II-a, clasele III-IV.

In anul scolar 2011-2012 concursul Povestile Cangurului pentru clasele I-IV a avut aproximativ 63 000 participanti (din 1500 scoli).

Cuprins:

Clasa I

2007 Punguta cu 2 bani
2008 Scufita Rosie
2009 Cei trei purcelusi
2010 Trei dorinte
2011 Batul nazdravan
2012 Ratusca cea urata

Clasa a II - a

2007 Capra cu trei iezi
2008 Alba ca Zapada
2009 Croitorasul cel istet
2010 Craiasa Albinelor
2011 Mielul cu lana de aur
2012 Mateias Gascarul

Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 112 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Povestile Cangurului pentru clasele I-II

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0586 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.