Peste afumat si marinat, specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete

Peste afumat si marinat, specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete
PRP: 10,70 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 8,13 lei
Diferență: 2,57 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Pestele proaspat, fie ca-l pescuim, fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii, este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald. Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat somon, tipar, pastrav, crap, lin, biban, stiuca, platica, mreana, coregon, sturion, halibut, scrumbie, cambula...;aparate pentru afumat si afumatori(descrierea produselor, afumatoarea grill); construirea propriei afumatori;pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare); pestele la protap si pestele pregatit corect pentru gratar; specii diferite de peste in bait(de ex. garvlax-ul); cele mai bune retete pentru salate, supe si paste din peste afumat; sosuri potrivite. Este cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema! Cuprins: Cuvant inainte Introducere Pestele ca aliment Afumarea pestelui Ce specii de peste putem afuma? Pesti marini potriviti pentru afumat Pregatirea pestelui Condimentarea, sararea si pregatirea corecta a pestelui Agatarea pestelui respectiv carligele pentru afumat Metode de afumare Afumatoarea perfecta pentru profesionisti si amatori Afumarea la rece Pastrarea. si depozitarea pestelui afumat respectiv a pestelui proaspat Pregatirea pestelui la gratar Pregatirea corecta a gratarului Filetarea pestelui proaspat (sub indrumarea maestrului Franz Grubinger) Pestele in bait Caviar de pastrav Retete culinare cu peste afumat Sosuri pentru peste Nr. de pagini: 112 Anul aparitiei: 2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review