Noutati in Reflexoterapie

Noutati in Reflexoterapie
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2005
Categoria: Generala

DESCRIERE

Prefata.

Era si timpul aparitiei unei astfel de cani care, prin interpretarea procedurilor masajului reflecxogen al Labei Piciorului, elucideaza nelarnuririle legate de aplicatiile practice ale acestuia, atat ca Regula de Inceput a Masajului Reflexogen. ca Regula de Ordine a Traseelor de Masaj, cat si ca Regula de Baza In pract icarca procedurilor de masaj reflexogen( degrevarea traseelor de masaj prin realizarea Minimei Rezistente de Traseu). Prin aceasta se fixeaza si mai bine pozitia reflexologiei in cadrul medicinii Hypocratice de salvare a sanatatii si a vietii oamenilor atinsi de boli grave.
In esenta, cartea raspunde la cele trei mari intrebari care pun in incurcatura pe orice terapeut:
1- Cu ce picior se incepe masajul reflexogen?
2- Care este ordinea traseelor de masaj reflexogen? si
3- Exista vreo regula de eficacitate a procedurilor de masaj reflexogen?

In sustinerea acestor reguli se aduc argumente solide. bazate De loaica anatomiei si fiziologiei organelor, detaliate de Dr. Victor Papilian. a relatiilor intre sistemele energetice, detaliate de Dr. Rudolf Steiner a traseelor de masaj reflexogen indicate bioenergetic de Ing. Valeriu Popa, a traseelor de curgere a energiei prin meridianele de acupunctura, determinate prin feeling de ing. Ioan Steopu si, pur si simplu, a rnetodicii de rezolvare tehnica a unui blocaj pe o coloana de scurgere reziduri menajere casnice, explicata de Ing. M. Firu.

Anul aparitiei: 2005
Nr. pagini: 140

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0512 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.