Noul Cod civil si 9 legi uzuale -actualizat 3 aprilie2013

Noul Cod civil si 9 legi uzuale -actualizat 3 aprilie2013
-10%
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Cod

DESCRIERE

Lucrarea de fata cuprinde textul noului Cod civil si 9 dintre cele mai uzitate legi speciale relevante in materie, actualizate pana la data de 3 aprilie 2013. Aceste legi sunt privitoare la actele de stare civila, bunurile proprietate publica, expropriere, cadastrul si publicitatea imobiliara, inscrierea in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare, protectia chiriasilor, dobanda legala remuneratorie si penalizatoare.

Textul noului Cod civil este insotit de note de trimitere catre toate articolele corespondente din vechiul Cod civil, Codul comercial, Codul familiei, Decretul nr. 167/1958 si toate celelalte acte normative anterioare al caror continut a fost absorbit in Codul civil. De asemenea, se fac trimiteri la legislatia conexa.

Cartea mai contine o tabla de materii detaliata, precum si un index alfabetic al noului Cod civil. Precizam ca ele nu fac parte din textul oficial, ci au fost intocmite de redactia Editurii Hamangiu pentru a facilita orientarea si identificarea mai rapida a institutiilor/cuvintelor-cheie cautate.

Ca element de noutate fata de editia anterioara, este prezentata in lucrare varianta republicata a Legii nr. 7/1996 a cadastrului si publicitatii imobiliare (M. Of. nr. 83 din 7 februarie 2013). De asemenea, este inclusa recenta completare, prin Legea nr. 72/2013 (M. Of. nr. 182 din 2 aprilie 2013), a O.G. nr. 13/2011 privind dobanda legala remuneratorie si penalizatoare pentru obligatii banesti.
Numar pagini;848
Anul aparitiei:2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0400 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.