Noul Cod civil - Editie standard. Legislatie consolidata 16 septembrie 2013

Noul Cod civil - Editie standard. Legislatie consolidata 16 septembrie 2013
-15%
Preț: 15,22 lei
17,90 lei (-14,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2013
Categoria: Cod

DESCRIERE

Prezenta editie a Noului Cod civil include dispozitiile tranzitorii si de punere in aplicare a Codului cuprinse in Legea nr. 71/2011 pentru punerea in aplicare a Noului Cod civil, sub forma unui extras relevant din legea respectiva, pentru a se oferi celor interesati o viziune unitara, dar si sub forma unor scurte extrase introduse direct sub articolele aferente din Cod, acolo unde este cazul, pentru a permite totodata o deplina si rapida intelegere a dispozitiilor Codului.

Lucrarea este prevazuta si cu un index alfabetic care faciliteaza reperarea sediului materiei al diverselor institutii de drept civil, precum si cu note si referinte utile.


Cuprins

Noul Cod civil (Legea nr. 287/2009, republicata)
Index alfabetic al Noului Cod civil
Legea pentru punerea in aplicare a Noului Cod civil (Legea nr. 71/2011– extras)


Data aparitiei: Octombrie 2013
Format: B5 (13 x 20 cm); brosat
Pagini: 720

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0516 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.