Nicoleta Tandareanu, Codul insolventei adnotat. Noutati, examinare comparativa si note explicative

Nicoleta Tandareanu, Codul insolventei adnotat. Noutati, examinare comparativa si note explicative
-15%
Preț: 48,45 lei
57,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Categoria: Cod

DESCRIERE

Lucrarea de fata, Codul insolventei adnotat. Noutati, examinare comparativa si note explicative, isi propune a fi o initiere in interpretarea si aplicarea noii reglementari, un instrument de lucru pentru toti practicienii, si nu numai, oferind informatii de baza care pot servi drept suport in activitatea practica de administrare a procedurilor si in activitatea judiciara. Lucrarea are, de asemenea, natura unui ghid, a unei introduceri, facand referire la vechea reglementare, care implica si trimiterea la doctrina si jurisprudenta consacrata, punand in evidenta elementele de noutate si interpretari ale textelor menite sa contribuie la asigurarea aplicarii unitare a acestora.

Orice referire la Codul insolventei din lucrarea de fata este o raportare la Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa.

Cel mai probabil, dupa trecerea unui timp de aplicare a actului normativ, prezenta lucrare va constitui baza unui viitor si detaliat Cod al insolventei comentat, cu jurisprudenta consacrata.

Nr. de pagini: 430
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0442 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.