Nicolae Steinhardt, Drumul catre isihie. Ispita lecturii - Editie Cartonata

Nicolae Steinhardt, Drumul catre isihie. Ispita lecturii - Editie Cartonata
-16%
Preț: 40,42 lei
48,12 lei (-16%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Seria de autor„Nicolae Steinhardt” apare in coeditare cu Manastirea„Sfinta Ana”, Rohia.
 
Opera integrala N. Steinhardt apare din initiativa P. S. Justin Hodea Sigheteanul, Presedintele Fundatiei„N. Steinhardt”.
 
Editie ingrijita, note, referinte critice si indici de Irina Ciobotaru
Studiu introductiv de Tania Radu
Repere biobibliografice de Virgil Bulat

„Este Steinhardt un veritabil critic literar? Cu siguranta da. Unul original, pasionat (in scrisul literar, ca si in predici), fericit, liber de orice orgoliu, si care s-ar fi simtit probabil foarte bine in stilistica de Babel postmodern a zilelor noastre. Nimic mai dezinhibant, in fond, decit lectura lui de placere, in vesnic spagat al ideilor. Nimic mai inteligibil pentru cititorul de azi decit marota divagatiilor netematoare, a licentelor formale ori mixul de limbaje. Evident, sub coaja astfel impodobita, el (cititorul) va gasi o structura mai mult decit ferma: disciplina de fier a unei culturi impresionante si rezultatul conjunctiei irepetabile dintre valorile liberalismului conservator si cele ale moralei crestine.” (Tania Radu)

Nr. de pagini: 49. 95
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0396 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.