Ne pregatim pentru evaluare - clasa I. Teste pentru recapitulare finala clasa I. Teste pentru evaluarea initiala clasa a II-a

Ne pregatim pentru evaluare - clasa I. Teste pentru recapitulare finala clasa I. Teste pentru evaluarea initiala clasa a II-a
-20%
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele

DESCRIERE

Ne pregatim pentru evaluare - clasa I. Teste pentru recapitulare finala clasa I. Teste pentru evaluarea initiala clasa a II-a

Lucrarea are ca principal obiectiv exersarea cunostintelor de limba romana si matematica atat prin obisnuirea scolarului mic cu folosirea achizitiilor sale anterioare, cat si prin dobandirea altora noi, in demersul didactic.
Pornind de la ideea ca? a invata sa citesti este o problema a intregii vieti?, prezenta lucrare intentioneaza sa inlesneasca, inca de la inceput, invatarea activa si motivata a unora dintre instrumentele esentiale ale activitatii intelectuale, sa stimuleze dezvoltarea deprinderilor de comunicare a gandurilor, a ideilor si a sentimentelor, corect, logic, coerent si concis.
Prezentul caiet plaseaza pe elev in contact cu obiecte, fenomene, situatii si trairi familiale placute lumii sale, animale, plante, munci si meserii, atitudini fata de propria persoana si fata de ceilalti.
Prin secventele de lectura si prin exercitii s-a avut in vedere si realizarea unei directe si permanente legaturi a invatarii citirii cu dezvoltarea gandirii si a vorbirii elevului.
Copilul de clasa I intra si in lumea matematicii, o lume captivanta, placuta multor copii. De la elementele prematematice se trece la matematica de zi cu zi: numeratia 0-10, operatiile de adunare si scadere, comparatii, compuneri, descompuneri apoi numeratia 10-100, probleme, jocuri. Noua Lege a invatamantului precizeaza ca in ciclul primar, curriculum-ul national se axeaza pe opt domenii de competente cheie care determina profilul de formare al elevului.
Prezentul caiet vizeaza cu preponderenta formarea competentelor de comunicare in limba romana, competente de baza de matematica si stiinte, competente de a invata sa inveti, fiind un instrument util in perioada recapitularii finale a clasei I si in perioada evaluarii initiale din clasa a II-a, oferind modele de teste necesare ambelor perioade amintite.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0449 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.