Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante

Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante
-20%
Preț: 27,20 lei
34,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Experienta autorilor din lucrul cu sute de echipe si grupuri din domeniul public si privat din Statele Unite si Europa demonstreaza ca liderii au nevoie de un model practic si bine documentat atunci cand vine vorba de team building. Modelul Racheta le ofera liderilor sfaturi practice solide pentru imbunatatirea dinamicii de grup si echipa. Modelul este atat descriptiv, cat si prescriptiv— poate fi utilizat pentru a evalua felul in care functioneaza echipele si pentru a oferi recomandari specifice despre lansarea de noi echipe sau imbunatatirea performantelor unor echipe deja formate.

Prima regula in leadership: esti atat de puternic cat sunt de performante talentul si echipa cu care lucrezi! Dar cum gasesti oamenii potriviti si cum construiesti o echipa performanta? Am folosit modelul prezentat in aceasta carte pentru a-mi evalua si construi echipele si pentru a le reevalua capacitatile si a aduce imbunatatirile necesare. Rezultatele exceptionale pe care am reusit sa le obtin vorbesc de la sine.
Mark Roellig
Vicepresedinte Executiv si Consilier General
MassMutual Financial Group

 

In ziua de azi, cand echipele sunt distribuite la nivel global, construirea de echipe performante a devenit foarte dificila. Modelul Racheta este instrumentul cel mai interesant pe care il poate utiliza un lider pentru a rezolva probleme. Este direct, rezultatele sunt previzibile si il recomand tuturor managerilor de echipe ce activeaza in medii competitive.
Walter Angerer
Vicepresedinte si Manager General
pentru protectia datelor Quest Software

Volum aparut cu sprijinul HART Consulting, partener autorizat al Hogan Assessment Systems in Romania si Republica Moldova.

HART Consulting are o istorie de 6 ani pe piata locala, oferind servicii de consultanta in domenii precum: selectie (ROI, studii de benchmark intern, evaluari de personalitate si de abilitati), programe de evaluare si dezvoltare la nivel individual si de echipa (profiluri de leadership Hogan Assessments, 360 feedback, Assessment& Development centers, coaching), studii organizationale, coaching, seminarii pe tematici de HR. Suntem parte a retelei internationale Hogan Assessment Systems si partenerul autorizat pentru Romania si Republica Moldova.

 

Gordon Curphy este presedinte al Curphy Consulting Corporation (C3), o firma de consultanta in domeniul leadershipului si schimbarilor organizationale, avand in portofoliu numeroase corporatii renumite. Printre contributiile sale in cadrul C3 se numara consultanta pentru dezvoltarea unei viziuni organizationale, elaborarea de strategii pentru sustinerea viziunii si identificarea si dezvoltarea talentelor si echipelor necesare pentru dezvoltarea viziunii.
Inainte de a pune bazele propriei companii, Gordon a fost vicepresedinte al Institutional Leadership for the Blandin Foundation, unde raspundea de trasarea, livrarea si evaluarea programelor de leadership si dezvoltare organizationala; vicepresedinte si general manager al Personnel Decisions International (PDI); a activat in Fortele Aeriene ale SUA. In calitate de profesor asociat al Air Force Academy, Gordon a fost coautor al celui mai vandut volum in domeniul culturii organizationale: Leadership: Enhancing the Lessons of Experience.
Robert Hogan este o autoritate internationala in domeniul evaluarii personalului, leadershipului si eficientei organizationale. Este recunoscut pentru demonstrarea felului in care factorii ce tin de personalitate influenteaza eficienta organizationala din mai multe puncte de vedere– de la climatul organizational si leadership la selectia personalului si performantele eficiente de grup. Hogan este autorul a peste 300 de articole si carti printre care si Personalitatea si soarta organizatiilor.
Hogan si-a luat doctoratul la University of California, Berkeley, specializandu-se in evaluarea personalitatii. A fost profesor si sef al Catedrei de Psihologie de la University of Tulsa timp de 17 ani, iar inainte a fost profesor de psihologie si relatii sociale la Johns Hopkins University. Este membru al American Psychological Association si al Society for Industrial/Organizational Psychology.Numar pagini:232
Anul aparitiei:2012

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0652 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.