Modele de cereri si actiuni in justitie

Modele de cereri si actiuni in justitie
-25%
Preț: 30,00 lei
40,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Conform noului Cod Civil
Drept Civil
Dreptul Familiei

precum si
Legile restituirii proprietatilor

Prezenta lucrare se adreseaza avocatilor definitivi si celor stagiari, consilierilor juridici, tuturor practicienilor dreptului, studentilor la facultatile de drept si, in acelasi timp, vine in sprijinul celor care, desi nu sunt practicieni ai dreptului sau nu au studii juridice, doresc sa isi conduca singuri procesele sau sa inteleaga cum trebuie pornite acestea.
Cartea contine in Partea I modele de cereri pentru principalele tipuri de procese de drept civil si dreptul familiei, redactate conform dispozitiilor si institutiilor de drept din Noul Cod Civil si prezentate in ordinea capitolelor acestuia. In Partea a II-a sunt prezentate modele ale actiunilor din materia legilor speciale ale restituirii proprietatilor (legile fondului funciar, Legea nr. 10/2001, Legea nr. 247/2005), astfel cum au fost conturate aceste actiuni in practica solicitarii controlului judecatoresc asupra modului de aplicare a procedurilor de restituire a imobilelor ori de acordare a masurilor reparatorii de catre institutiile administratiei.Numar pagini:160
Anul aparitiei:2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1084 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.