Mihaela Emilia Popa - Evaluarea formativa a competentelor in ora de limba si literatura romana in liceu - Aplicatie asupra competentei de argumentare

Mihaela Emilia Popa - Evaluarea formativa a competentelor in ora de limba si literatura romana in liceu - Aplicatie asupra competentei de argumentare
PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 27,30 lei
Diferență: 7,70 lei
Disponibilitate: IN STOC
Timp estimat de procesare: 1 zi lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 304
Categoria: Altele

DESCRIERE

Evaluarea formativa a competentelor in ora de limba si literatura romana in liceu.
 
Mihaela Emilia Popa (n. GILCA), profesoara de limba si literatura romana la Liceul Teoretic„Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitatii„Babes-Bolyai”, sectia romana-franceza, in anul 1996, cand a obtinut si titularizarea in invatamantul preuniversitar.

In prezent, desfasoara activitati de mentorat, formator si metodist al ISJ Cluj, avand competente de formare, indrumare si evaluare a elevilor, studentilor si cadrelor didactice.

In anul 2000, a absolvit programul de studii aprofundate al Facultatii de Litere din cadrul Universitatii„Babes-Bolyai”, specializandu-se in domeniul dinamicii limbii romane actuale. Lucrarea elaborata, Limba romana in presa actuala, a obtinut premiul I la sesiunea de Comunicari stiintifice a facultatii, organizata in acel an universitar. Absolvirea acestui program a reprezentat aprofundarea cunostintelor anterior dobandite prin parcurgerea programului de studii superioare, conferindu-i capacitatea de a elabora lucrari stiintifice de specialitate. In anul 2014 a obtinut titlul stiintific de doctor in Stiintele Educatiei.

Nr. de pagini: 304
Anul aparitiei: 2016

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0745 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.