Matematica si explorarea mediului. Caietul meu de exercitii si probleme pentru clasa I, partea I - Tudora Pitila

Matematica si explorarea mediului. Caietul meu de exercitii si probleme pentru clasa I, partea I - Tudora Pitila
-8%
Preț: 12,88 lei
14,00 lei (-8%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2019
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Cartea autorului Tudora Pitila „Matematica si explorarea mediului. Caietul meu de exercitii si probleme pentru clasa I, partea I - Tudora Pitila" de la editura ART GRUP EDUCATIONAL

Auxiliarul curpinde numeroase activitati de invatare sugerate de programa, structurate intr-o maniera progresiva si cu un support grafic atractiv. Lectiile propun atat exercitii si probleme matematice, cat si aplicatii si problematizari specifice explorarii mediului, utile pentru consolidare si aprofundarea cunostintelor din clasa I. Itemii se remarca prin diversitate, facilitand familiarizarea cu terminologia carcateristica matematicii si interactiunea dintre elevi.

La finalul fiecarei unitati de invatare exista cate o sectiune de recapitulare, precum si cate o fisa de evaluare ce permite atat profesorului, cat si parintelui sa evalueze compententele elevului, prin raportare la descriptorii de performanta asociati fiecarui item.

Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 56
Format: 20x29

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0413 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.