Matematica si explorarea mediului, caiet pentru clasa I - Semestrul 1 (Anina Badescu si Mihaela-Ada Radu)

Matematica si explorarea mediului, caiet pentru clasa I - Semestrul 1 (Anina Badescu si Mihaela-Ada Radu)
-20%
Preț: 7,16 lei
8,95 lei (-20%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Matematica

DESCRIERE

In acest caiet veti gasi:

- exercitii variate, vesele si adaptate varstei, care permit numeroase legaturi interdisciplinare si plaseaza invatarea in contexte cotidiene
- o abordare bazata pe stimularea invatarii prin joc
- o structura care permite armonizarea cu oricare manual de matematica si explorarea mediului ales spre studiu la clasa
- sugestii de recapitulare/sistematizare si de evaluare corespunzatoare fiecarei unitati de invatare
- posibilitatea construirii unui demers didactic centrat pe competente.

Capacitatea de adaptare rapida se construieste inca din primii ani ai scolaritatii. Daca in primul an de scoala (clasa pregatitoare) experientele de invatare pot fi concretizate in comportamente precum: a actiona, a gresi, a ezita, a clasifica, a alege, a evalua efectele, a-si exprima si a-si sustine opinia, a justifica alegerea facuta, in clasa I copilul trebuie sa intuiasca, sa recunoasca, sa descopere situatiile in care poate utiliza cu succes competentele dobandite.

Predarea integrata a continuturilor prevazute in aria curriculara Matematica si stiinte ale naturii faciliteaza contextualizarea si aplicarea cunostintelor in diferite situatii de viata, oferind o perspectiva unitara asupra celor studiate.

Valorificand achizitiile anterioare ale structurilor mentale, prin predare integrata se realizeaza stabilirea de relatii intre conceptele, fenomenele si procesele domeniilor stiintelor si corelarea rezultatelor invatarii cu situatiile din viata de zi cu zi, ceea ce duce la sporirea capacitatii de adaptare a micului scolar la provocarile mediului inconjurator.

Nr. de pagini: 80
Anul aparitiei: 2014
Autori: Anina Badescu, Mihaela-Ada Radu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0433 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.