Matematică pentru clasele III-IV. Editia a III-a - T. Stefanica

Matematică pentru clasele III-IV. Editia a III-a - T. Stefanica
PRP: 20,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 17,00 lei
Diferență: 3,00 lei
Disponibilitate: IN STOC
Timp estimat de procesare: 1 zi lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2018
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Cartea autorului T. Stefanica „Matematica pentru clasele III-IV. Editia a III-a - T. Stefanica" de la editura CARMINIS

Culegerea Matematică pentru clasele III-IV. Tipuri de probleme. Metode de rezolvare. Teste de selecţie, având ca autori cadre didactice cu experienţă în predare, îşi propune formarea deprinderilor de rezolvare a unor tipuri de probleme în care apar noţiuni de aritmetică adresate elevilor din clasele III-IV.
Dispunând de o vastă experienţă la catedră, prestigiosul colectiv al autorilor reuşeşte să prezinte principalele metode pentru rezolvarea unor tipuri de probleme adresate elevilor din clasele menţionate, printre care amintim metodele: figurativă, reducerii la unitate, mersului invers, presupunerii, comparaţiei. Sunt prezentate, de asemenea, probleme de eliminare prin înlocuire, evaluarea prin recuperarea unei diferenţe, probleme de numeraţie şi probleme de mişcare. Deosebit de instructive sunt testele de selecţie pentru clasa a V-a.

Autori: T. Ştefănică, R. Ştefănică, M. Dudău, F. Dudău, M. Oanea, D. Oanea
Anul aparitiei: 2018
Numar pagini: 160
Format: 14x20

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.3826 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.