Matematica pentru clasele I-II. Exercitii, probleme si teste - Pregatim performanta

Matematica pentru clasele I-II. Exercitii, probleme si teste - Pregatim performanta
-15%
Preț: 15,30 lei
18,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Seria de lucrari din colectia" PREGATIM PERFORMANTA!" se refera la"maniera in care este predata disciplina matematica", decurgand de aici modul de structurare, succesiunea si selectia de cerinte, cu scopul de a identifica si stimula inzestrarea naturala a elevului. Sunt usor de identificat nivelurile de dificultate ( de baza; mediu de dificultate; sporit de dificultate), dar important de subliniat este ca cerintele propuse pentru fiecare nivel determina mecanismele mentale specifice studiului si este necesar a fi rezolvate pas cu pas. O parte speciala din lucrare este prevazuta pentru rezolvari; elevul se autoevalueaza continuu, se automotiveaza prin identificarea similitudinilor dintre solutiile elaborate si cele prezentate in lucrare sau se corecteaza indentificand unele erori.

Aceste caracteristici, subliniate prin ordonarea materialului, prin etapizarea abordarii activitatii de rezolvare a exercitiilor si problemelor conduc la" pregatirea performantei" fiecarui elev in procesul de invatare individual, continuu, precum si a pregatirii performantei inregistrate la concursurile organizate in diferite etape de studiu.


Anul aparitiei: 2012
Format: 16X23 cm
Nr. pagini: 188

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0470 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.