Matematica pentru clasa a IX-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate (Editia a II-a)

Matematica pentru clasa a IX-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate (Editia a II-a)
-25%
Preț: 14,25 lei
19,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Lucrarea, rodul experientei unui colectiv de autori foarte experimentati in pregatirea elevilor - la clasa, pentru evaluari si pentru concursuri -, este un auxiliar ideal de alaturat oricarui manual de matematica de clasa a IX-a.

Materia continuta in programa scolara de clasa a IX-a este aprofundata pe teme, fiecare debutand cu un foarte sintetic breviar teoretic urmat de exercitii si probleme pentru fixarea notiunilor matematice; setul de aplicatii este gradat din punct de vedere al dificultatii. Cei care se pregatesc pentru concursuri si olimpiade scolare au la dispozitie, spre rezolvare, probleme de performanta, grupate separat. De asemenea, lucrarea cuprinde teste de evaluare si teste de (auto)evaluare, inclusiv sumative.
Sectiunea finala a cartii contine rezolvarile detaliate la majoritatea apli catiilor, fiind utila pentru verificarea prompta a valorii experientei castigate de catre fiecare elev.

Despre autori

Membrii colectivului de autori care au contribuit la alcatuirea lucrarii, cadre didactice de specialitate, se bucura de competenta profesionala si o vasta experienta la catedra, dublate de cunostinte psihopedagogice si meto dice, punand in practica, in activitatea didactica de fiecare zi, conceptele privitoare la procesul educational, la cel de predare-invatare, precum si la procesul de evaluare in cadrul disciplinei.

Autorii sunt foarte cunoscuti si prin alte auxiliare scolare publicate

Lucrarea acopera in totalitate programa scolara de matematica pentru clasa a IX-a si este un auxiliar extrem de util atat elevilor, cat si profesorilor, de-a lungul intregului an scolar, avand o structura speciala, completa, cu un pronuntat caracter practic.

Tratarea fiecarei teme din programa debuteaza cu un breviar teoretic (din care elevul isi clarifica toate notiunile matematice necesare), urmeaza exercitii si probleme pentru fixarea cunostintelor, apoi exercitii si probleme pentru aprofundarea cunostintelor si un set final de exercitii si probleme pentru performanta. De asemenea, elevul isi poate verifica nivelul cunostintelor prin teste de evaluare si de autoevaluare, precum si prin teste sumative.

Capitolul de raspunsuri, care incheie cartea, ofera rezolvari detaliate la majoritatea aplicatiilor propuse.


IN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATA DE MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII, TINERETULUI SI SPORTULUIFormat: 16x23
Numar pagini: 356
Anul aparitiei: 2013
Autori: Petre Simion, Victor Nicolae, Valentin Nicula, Vasile Dilimot-Nita... etc. Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Matematica pentru clasa a IX-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate (Editia a II-a)

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0449 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.