Matematica. Manual pentru clasa a IV-a - Euristica

Matematica. Manual pentru clasa a IV-a - Euristica
-10%
Preț: 11,70 lei
13,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-7817-9
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 160
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Cuprins:

Numere naturale mai mici sau egale cu 1 000 000
Adunarea si scaderea numerelor naturale de la 0 la 1 000 000
Inmultirea si impartirea numerelor naturale mai mici sau egale cu 1 000
Fractii
Cum gandim si rezolvam problemele
Elemente intuitive de geometrie
Masurarea si masuri
Recapitulare finala

Manualul este aprobat prin Ordinul ministrului educatiei si cercetarii nr. 3463, art. 3, din 22.03.2006, in urma licitatiei oganizate de catre M.Ed.C. El este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata prin O.M. nr. 3919 din 20.04.2005 si este destinat pietei libere.
Manualul este o restructurare a celui realizat de aceiasi autori si care s-a numarat printre cele trei manuale avizate de M.Ed.C. in 1998, fiind deosebit de apreciat de cadrele didactice din intreaga tara timp de 8 ani.
Explicatiile propuse pentru intelegerea continutului sunt clare, exprimate intr-un limbaj accesibil, schemele care sustin exersarea algoritmilor de calcul sunt atractive, usor de executat, iar regulile, definitiile, elementele esentiale de continut sunt marcate prin culoare, optiune, desen.
Manualul contine numeroase exercitii si probleme variate, cu grad diferit de dificultate, cu caracter practic-aplicativ, care contribuie la dezvoltarea rationamentului matematic, a gandirii logice, a spiritului de ordine si competitivitate.
In fiecare secventa de invatare se afla, de asemenea, secvente de recapitulare si evaluare, jocuri, concursuri, probleme distractive, iar pentru elevii care doresc sa obtina performante deosebite in invatarea matematicii, secventa "Vrei sa stii mai mult?".
Aspectul lucrarii este deosebit de atractiv, desenele care au un rol important in formarea reprezentarilor si notiunilor specifice matematicii sunt frumos realizate si accesibile varstei elevilor.Autori: Viorica Paraiala, Dumitru D. Paraiala, Cristian-George Paraiala

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0415 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.