Matematica. Auxiliar pentru clasa a IV-a (Artur Balauca)

Matematica. Auxiliar pentru clasa a IV-a (Artur Balauca)
PRP: 26,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 23,40 lei
Diferență: 2,60 lei
Disponibilitate: IN STOC
Timp estimat de procesare: 1 zi lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor din clasa a IV-a, oferindu-le un suport util in aprofundarea cunostintelor de matematica dobandite in ciclul primar, fiind elaborata dupa programa scolara la disciplina Matematrica, aprobata de Ministerul Educatiei Nationale prin O. M. nr. 5003/02. 12. 2014.
Nu venim cu o afirmatie noua spunand ca elevii care pasesc in anul scolar 2016-2017 in clasa a IV-a n-au beneficiat in clasele I-III de manuale adecvate modificarilor semnificative ale programei scolare. De aceea, in ultimii 4 ani ne-am straduit sa oferim elevilor din ciclul primar lucrari care sa suplineasca lipsa manualelor.


Lucrarea respecta prevederile programei scolare in vigoare prin competente generale si specifice precum si prin continuturi.
De asemenea, lucrarea respecta principiul accesibilitatii si tine cont de cerintele psihopedagogice privind capacitatea de efort si de intelegere a elevilor.
In lucrare sunt prezentate cunostinte accesibile tuturor elevilor, gradate dupa dificultate si volum, asigurand cantitativ si calitativ pregatirea matematica a absolventului clasei a IV-a.


Lucrarea prezinta consideratii teoretice la notiunile de baza ale programei, plecand de la situatii cotidiene intalnite de elev, prin modele de exercitii si probleme rezolvate, ce pot fi utilizate la sistematizarea si aprofundarea cunostintelor, cat si in activitati optionale. Fiecare capitol da posibilitatea elevului sa rezolve intr-o ordine fireasca problemele propuse potrivit ritmului de lucru, in functie de ceea ce stie si ceea ce poate, venind in sprijinul lui si cu numeroase modele de probleme rezolvate.


Pentru evaluarea initiala, periodica si finala, lucrarea ofera 33 de probe de evaluare.
Ultimul capitol este rezervat pregatirii pentru evaluarea nationala, pentru concursurile scolare precum si pentru admiterea in clasa a V-a. Acest capitol ofera elevilor, parintilor si colegilor nostri modele ce tin de structura unor subiecte de concurs cu un grad sporit de dificultate, date la competitii de un inalt nivel, unde elevii pot sa confirme inteligenta si gandirea creatoare. Mult succes!


Autori: Artur Balauca, Catalin Budeanu, Vasile Avirvarei
Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 222
Format: 15x23

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1242 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.