MATE 2000 - CONSOLIDARE. Matematica si explorarea mediului, caiet de lucru, pentru clasa I. Modalitati de lucru diferentiate - Semestrele I si II

MATE 2000 - CONSOLIDARE. Matematica si explorarea mediului, caiet de lucru, pentru clasa I. Modalitati de lucru diferentiate - Semestrele I si II
-23%
Preț: 13,86 lei
18,00 lei (-23%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Matematica si explorarea mediului - Clasa I este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M. E. N. prin D. M. nr. 3418/19. 03. 2013. Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare.

Caietul de lucru (semestrul I si semestrul II) contine exercitii, probleme, jocuri, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, dar si de autoevaluare, fiind util astfel atat in activitatile de invatare standard (in conformitate cu cerintele programei scolare), cat si in pregatirea suplimentara a elevilor prin planuri individualizate de invatare.


Imbogatit cu un abundent material iconografic, care nu numai ca usureaza, dar face procesul invatarii amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.


Autori: Daniela Berechet, Florian Berechet, Lidia Costache, Jeana Tita
Anul aparitiei: 2017
Nr. pagini: 168
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0483 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.