Marius Voineag, Teste grila pentru concursuri si examene. Editia a 5-a, revizuita si adaugita

Marius Voineag, Teste grila pentru concursuri si examene. Editia a 5-a, revizuita si adaugita
-10%
Preț: 62,10 lei
69,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Procedura

DESCRIERE

Teste grila pentru concursuri si examene. Licenta, admitere in magistratura, promovare in functii de executie, admitere si definitivat in avocatura, Editia a 5-a, revizuita si adaugita

Deja celebre in toate facultatile de drept, testele grila au devenit in ultimul deceniu un element sine qua non al profesiilor juridice. Examen de licenta. Admitere INM. Admitere in magistratura. Admitere in profesia de avocat. Definitivat sau promovare in profesie. Niciunul dintre aceste concursuri nu poate fi trecut fara testul grila, cea mai raspandita modalitate de examinare si, totodata, calea cea mai sigura de fixare a cunostintelor juridice, bazata pe gandirea logica. Aceasta carte, aflata la a cincea editie, reprezinta deja un reper printre candidatii care invata pentru magistratura si avocatura. Am reunit sub o singura coperta toate materiile clasice pentru examene (civil–1418 grile, procedura civila– 1130 grile, penal– 588 grile, procedura penala– 648 grile), oferind, si de data aceasta, cea mai cuprinzatoare lucrare de grile din domeniul dreptului. Avand in vedere ampla reforma legislativa, ce se incheie odata cu intrarea in vigoare a noilor coduri penale, noutatea acestei editii o reprezinta faptul ca toate grilele, inclusiv cele de penal si procedura penala, sunt alcatuite dupa noile coduri. Ca tematica, autorii au avut in vedere in mod deosebit bibliografia si programa stabilite de Institutul National al Magistraturii, respectiv, Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, pentru examenele din 2014.

Nr. de pagini: 392
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0413 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.