Marius Burtea - Matematica pentru clasa a IX-a, probleme si exercitii, teste - Profilul, servicii, resurse, tehnici (Trunchi comun de tip M-tehnologic)

Marius Burtea - Matematica pentru clasa a IX-a, probleme si exercitii, teste - Profilul, servicii, resurse, tehnici (Trunchi comun de tip M-tehnologic)
PRP: 23,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 18,40 lei
Diferență: 4,60 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 244
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Culegerea de probleme "Matematica" pentru clasa a IX-a face parte dintr-o serie de patru lucrari care urmareste ascendent cunostintele de matematica pe care elevul le primeste intr-un ciclu complet de patru ani.

Lucrarea este elaborata in conformitate cu programa scolara corespunzatoare ofertei educationale Trunchi comun de tip M-tehnologic
 
Continutul culegerii de probleme reprezinta punctul de vedere profesional al unui colectiv largit
de profesori de specialitate care a partitionat intregul pe temele si lectiile prevazute de programa scolara si care se regasesc in manualele scolare. De aceea, culegerea devine un instrument foarte necesar atat elevilor cat si profesorilor pentru completarea studiului pe unitati de Invatare sau pe ansamblu.

Ca clement de noutate apare acela ca fiecare tema este trecuta prin cel putin patru faze, faze care dau consistenta lucrarii:
 
Breviarul teoretic - rezuma principalele notiuni teoretice care recomanda tema in discutie.
Exercitii si probleme rezolvate - ofera modele de rezolvare pentru tipuri esentiale de probleme din cadrul temei in studiu.

Exercitii si probleme propuse, parte formata din seturi de probleme variate care sa corespunda tratarii cat mai complete a tematicii propuse. S-a avut in vedere propunerea de probleme mai simple care sa permita tuturor elevilor sa inteleaga si sa-si insuseasca notiunile de baza dupa algoritmi standard, dar si probleme care pun pe elev in situatia de a face rationamente complete, conexiuni intre notiuni si extrapoIari, astfel incat sa poata face fata unei evaluari complexe, sumative, de tipuI lucrarilor curente, IucrariIor semestriale sau lucrarilor de sfarsit de ciclu scolar.

Indicatii si raspunsuri. La un numar mare de probleme au fost date raspunsuri dar si indicatii de rezolvare sau rezolvari complete pentru probleme mai greu accesibile elevilor.

Fiecare capitol sau chiar grupuri de teme se incheie cu Teste de evaluare care sa permita elevilor sau profesorilor sa realizeze o evaluare a cunostintelor la un moment dat.
Matematica pentru clasa a IX-a, probleme si exercitii, teste - Profilul, servicii, resurse, tehnici
 
 
In culegere se intalnesc si seturi de probleme recapitulative care ofera un plus de resurse de aprofundare a lectiilor curente, a lectiilor recapitulative sau pentru pregatirea concursurilor si examenelor.


ALGEBRA
CAPITOLUL I: MULTIMI SI ELEMENTE DE LOGICA MATEMATICA
CAPITOLUL II: SIRURI
CAPITOLUL III: FUNCTII. LECTURI GRAFICE
CAPITOLUL IV: FUNCTIA DE GRADUL 1
CAPITOLUL V: FUNCTIA DE GRADUL DOI

GEOMETRIE
CAPITOLUL I: VECTORI IN PLAN
CAPITOLUL II: COLINIARITATE, CONCURENTA, PARALELISM
CAPlTOLUL III: TRIGONOMETRIE. APLlCATlI ALE TRIGONOMETRIEI IN GEOMETRIA PLANA
PROBLEME RECAPITULATIVE ALGEBRA
PROBLEME RECAPITULATIVE GEOMETRIE
Indicatii si raspunsuri
BIBLIOGRAFIE

Nr. de pagini: 244
Anul aparitiei: 2016

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0952 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.