Margareta Onofrei - Analiza textului literar. Aplicatii, pentru clasele IX-XII - Cu peste 100 de fragmente de text

Margareta Onofrei - Analiza textului literar. Aplicatii, pentru clasele IX-XII - Cu peste 100 de fragmente de text
PRP: 26,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,10 lei
Diferență: 3,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 240
Categoria: Altele

DESCRIERE

Analiza textului literar. Aplicatii, pentru clasele IX-XII.
 
Materialul este un auxiliar didactic care se adreseaza elevilor de nivel liceal si urmareste dezvoltarea abilitatilor de intelegere a unui text literar, prin aplicatii pe fragmente de texte literare.

Fragmentele au fost selectate conform programei scolare in vigoare, di operele scriitorilor canonici, organizate pe genuri literare: epic, liric, dramatic

Itemii propusi pentru fiecare fragment sunt formulati in concordanta cu cerintele subiectului I din cadrul probei scrise de limba si literatura romana a examenului de bacalaureat.

Majoritatea itemilor sunt urmati de sugestii menite sa indrume elevul catre formularea unor raspunsuri complete, corecte si clare. Aceste sugestii au la baza concepte operationale indispensabile studiului de text literar.

Nr. de pagini: 240
Anul aparitiei: 2016

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1208 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.