Marele examinator si Marele Sinod Ortodox

PRP: 16,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 14,40 lei
Diferență: 1,60 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Intr-un stat comunist, individul este nul, nu are nici o valuare. Marxismleninismul nu recunoaste decat forta maselor. Stalin a descoperit insa ca, asa cum atomul, desi este cea mai mica parte din univers, produce energia cea mai mare - energie atomica, tot asa si individul, desi este neinsemnat, este sursa celei mai mari energii sociale.
 Avem pana acum energia maselor. Pentru a o decalansa, se folosea politica, propaganda, grevele, manifestarile de strada si revolutiile. La ora actuala, energie maselor este depasita de energia individului, la fel cum energia petrolului, carbunelui si a electricitatii este depasita de energia maselor. Pentru a folosi energia atomului s-au construit uzine speciale, foarte costisitoare. Pentru a folosi energia atomului social, a individului, Stalin (absolvent al seminarului teologic!) a descoperit uzine care exista deja: bisericile.
 Stalin i-a dat ordin patriarhului Rusiei san vina cu"blindatele, infanteria si artileria grea" a bisericii ortodoxe si sa se alature armatei rosii in marele efort al razboiului. Aportul militar al bisericii a fost atat de mare incat Stalin l-a egalat bombei atomice. Majoritatea tarilor ortodoxe fiind comuniste si avand ierarhi sabotati, Stalin a hotarat ca Sfantul si Marele Sinod Ortodox sa se reuneasca la Chambesy, langa Geneva [astazi, tot la Geneva, cercetatorii cheltuiesc miliarde de euro pentru a descatusa energia celei mai mici particule din univers,pe care au denumit-o"particula lui Dumnezeu" iar comunistii rusi cer canonizarea lui Stalin!].
 Romania foloseste deja energie. Preotii sunt platiti din banii partidului comunist capitalizat. Totul se deruleaza ca inainte, cu o singura schimbare, pe care nimeni nu o distinge la prima vedere. O schimbare de directie: raiul nu mai e in cer, ci pe pamant, raiul colectiv, raiul social (Republica Penitenciara sau Big Brotheriana). Toti crestinii lupta pentru a ajunge in rai si astfel sunt angajati in mod automat in lupta pentru realizarea comunismului capitalizat, a raiului! Stalin redivivus!Autor: Virgil Gheorghiu
Pagini: 158
Anul aparitiei: 2008

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.3146 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.