Mapa copilului istet. Activitati integrate, 4-5 ani (Avizat MEN 2013)

Mapa copilului istet. Activitati integrate, 4-5 ani (Avizat MEN 2013)
-27%
Preț: 21,16 lei
28,99 lei (-27,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Avizat OMEN Nr. 3022-8. 01. 2018

Mapa contine:
- 80 fise de lucru
- Carte de colorat
- 10 jetoane cu cele 4 anotimpuri si fenomene ale naturii

Gradinita este institutia unde se manifesta si sunt incurajate experientele de debut ale copilului, unde activitatile desfasurate cu copiii sunt adevarate ocazii de invatare situationala, iar bogatia de contexte interdisciplinare prin care educatoarea valorifica aptitudinile si acumularile copilului de-a lungul parcursului sau scolar reprezinta o preocupare expresa a acestuia.

In acest context, apreciem preocuparea comuna a autoarelor si a editorului pentru conceperea Mapei copilului istet, (compusa din fise de lucru, carte de colorat si 10 jetoane cu cele 4 anotimpuri si fenomene ale naturii) cu o macheta adaptata intereselor si nevoilor copilului prescolar, prietenoasa, vie si, in acelasi timp, atenta la structurarea curriculumului pe cele cinci domenii experientiale si pe cele sase teme anuale de studiu si, in mod deosebit, atenta la construirea ancorelor in invatare pentru educarea gustului artistic al copiilor, pentru un limbaj bogat si corect din punct de vedere gramatical, pentru disciplina si spirit organizatoric in activitati.

- Viorica Preda

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0433 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.