Management de proiect. Volumul I - Abordare sistemica a planificarii, programrii si controlului activitatii de proiect

Management de proiect. Volumul I - Abordare sistemica a planificarii, programrii si controlului activitatii de proiect
Preț: 82,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Management de proiect – Abordare sistemica este o monumentala lucrare de referinta in domeniu, continand practic toate aspectele pe care trebuie sa le cunoasca cineva care are de-a face cu aceasta disciplina, de la definitii, concepte si teorii fundamentale, pana la aspectele practice ale organizarii, managementului si muncii cu oamenii. Prezentarea conceptelor este deopotriva meticuloasa si sintetica, sub forma listelor si tabelelor, cu explicatii, comentarii si figuri lamuritoare. Autorul include un mare numar de studii de caz, teste, intrebari, exercitii si probleme. Urmarind indeaproape tematica si structura ghidului PMBOK al Project Management Institute, lucrarea lui Harold Kerzner este utila celor care se pregatesc pentru examenul de certificare profesionala PMP, dar si tuturor celor care lucreaza in proiecte.
- Volumul 1 cuprinde conceptele si evolutia managementului de proiect; contextele si structurile organizatorice ale proiectelor; organizarea biroului si echipei de proiect; functiile manageriale; managementul timpului; conflictele; evaluarea performantei si remunerarea personalului; variabilele succesului proiectelor; metodele de planificare si graficele de proiect.

Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 532
Vezi și alte cărți: Management

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1184 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.