Lucrarile conferintei nationale cu participare internationala - Devianta si criminalitate. Evolutie, Tendinte si Perspective - Editia a IV-a 2018

Lucrarile conferintei nationale cu participare internationala - Devianta si criminalitate. Evolutie, Tendinte si Perspective - Editia a IV-a 2018
PRP: 55,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 44,00 lei
Diferență: 11,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:

DESCRIERE

Materialele cuprinse in acest volum au fost prezentate la Conferinta nationala cu participare internationala „Devianta si Criminalitate. Evolutie, Tendinte si Perspective – DECRET”, a patra editie, dedicata Centenarului Marii Uniri „100 de ani in evolutia si transformarile Statului Roman”, care s-a desfasurat in perioada 22-23 noiembrie 2018, la Universitatea „George Bacovia” din Bacau, in parteneriat cu mediul academic si profesional din Romania.

Aceasta conferinta reprezinta un eveniment care este organizat in parteneriat, anual, cu scopul de a incuraja activitatea de cercetare si analiza in vederea identificarii celor mai eficace si eficiente modalitati de prevenire si combatere a multiplelor forme de devianta si delincventa, oferind totodata un cadru academic adecvat explorarii stiintifice proactive si schimbului de idei din aria temelor de interes.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1494 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.