Luarea de mita si primirea de foloase necuvenite - infractiuni de coruptie

Luarea de mita si primirea de foloase necuvenite - infractiuni de coruptie
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Procedura

DESCRIERE

Luarea de mita si primirea de foloase necuvenite - infractiuni de coruptie de Marius Murea. Lucrarea analizeaza fenomenul coruptiei prin prisma infractiunilor de luare de mita si foloase necuvenite, oferind clarificari de ordin conceptual, o analiza temeinica a structurii juridice si a continutului constitutiv al acestor infractiuni, fiind evidentiate atat reusitele, cat si lacunele actualei reglementari legale in materie.
Reprezentand o introducere indispensabila in materie, lucrarea de fata analizeaza fenomenul coruptiei prin prisma infractiunilor de luare de mita si foloase necuvenite, oferind clarificari de ordin conceptual, o analiza temeinica a structurii juridice si a continutului constitutiv al acestor infractiuni, fiind evidentiate atat reusitele, cat si lacunele actualei reglementari legale in materie.


Autor: Marius Murea
Pagini: 192
Anul aparitiei: 2009
Tip coperta: Necartonata

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0522 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.