Loredana Neacsu - Chimie organica. Exercitii si probleme, pentru clasele a X-a (Clase de compusi) si a XI-a (Tipuri de reactii) - Editie 2016

Loredana Neacsu - Chimie organica. Exercitii si probleme, pentru clasele a X-a (Clase de compusi) si a XI-a (Tipuri de reactii) - Editie 2016
PRP: 24,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 20,40 lei
Diferență: 3,60 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 160

DESCRIERE

Chimie organica. Exercitii si probleme, pentru clasele a X-a (Clase de compusi) si a XI-a (Tipuri de reactii).
 
Chimie organica - exercitii si probleme este un auxiliar didactic care se adreseaza elevilor de nivel liceal din clasele a X-a si a XI-a, continuturile pentru clasa a X-a fiind organizate pe clase de compusi, iar cele pentru clasa a XI-a, pe tipuri de reactii.

Itemii propusi sunt sistematizati dupa gradul de dificultate si testeaza abilitatea elevilor de a-si folosi eficient cunostintele acumulate in cadrul orelor de chimie, respectand atat programa pentru nivelul liceal, cat si programa pentru admiterea in invatamantul superior.

Culegerea constituie un instrument de lucru util la clasa, pentru realizarea temelor, pregatirea examenului de bacalaureat sau admitere la facultate.

Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2016
Vezi și alte cărți: Chimie, Organica, Admitere

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1125 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.