Logica pentru examenul de bacalaurea. Ghid de pregatire intensiva (Adrian Gabriel Horvat)

Logica pentru examenul de bacalaurea. Ghid de pregatire intensiva (Adrian Gabriel Horvat)
PRP: 25,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 21,25 lei
Diferență: 3,75 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2017
Categoria: Bacalaureat 2021

DESCRIERE

Prezentul Ghid de pregatire intensiva pentru Examenul de Bacalaureat la disciplina Logica, argumentare si comunicare li se adreseaza, in primul rand, elevilor din clasele terminale de liceu, care, in cadrul examenului national de bacalaureat, aleg sa sustina proba la Logica, argumentare si comunicare.

Totodata, lucrarea de fata vine in sprijinul invatarii si consolidarii notiunilor specifice, precum si al exersarii abilitatilor de lucru ale fiecarui elev de liceu, prin rezolvarea itemilor propusi. Ghidul, prin testele incluse, acopera in totalitate continuturile de specialitate, precum si competentele care sunt evaluate in cadrul examenului de bacalaureat, la disciplina Logica, argumentare si comunicare.


Ghidul este organizat pe mai multe sectiuni/parti, dupa cum urmeaza:

1. Partea I – cuprinde un pachet de 30 de teste – tip bacalaureat (in conformitate cu modelul postat pe website-ul Ministerului Educatiei);

2. Partea a II-a – model de subiect – tip bacalaureat cu rezolvare extinsa si cu argumentarea solutiilor oferite;

3. Partea a III-a – baremuri de evaluare si de notare extinse, pentru cele 30 de teste, cuprinzand raspunsuri si/sau rezolvari asteptate, dezirabile, insotite de explicatii si argumentari succinte, utile pentru autoevaluarea celor care rezolva testele;

4. Partea a IV-a – are in componenta pachete de cate 30 itemi cu alegere multipla (chestionar tip grila) si raspunsurile corecte oferite, grupate pe lectii; acestea acopera continuturile programei scolare de predare in vigoare, precum si ale programei de bacalaureat la disciplina Logica, argumentare si comunicare;     

5. Partea a V-a – teste suplimentare cu rezolvari, conform modelului de subiecte propuse pentru examenul de bacalaureat.

 
In speranta ca acest ghid poate constitui un instrument de lucru util pentru elevii care studiaza disciplina Logica, argumentare si comunicare si/sau pentru cei care se pregatesc sa sustina examenul de bacalaureat la Logica, argumentare si comunicare, le dorim tuturor spor in rezolvarea testelor si mult succes la examen.

Editura Didactica si Pedagogica lanseaza o noua colectie „Evaluare”. In cadrul acestei colectii vor fi publicate lucrari destinate pregatirii evaluarilor si examenelor nationale.


Autor: Adrian Gabriel Horvat, Valeriu Sofronie
Anul aparitiei: 2017
Format: 14. 5X20. 5 cm
Nr. pagini: 340

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0744 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.