Limba si literatura romana si matematica pentru clasa a III-a. Teste pentru Concursul Scolar de Competenta si Performanta COMPER 2014-2015

Limba si literatura romana si matematica pentru clasa a III-a. Teste pentru Concursul Scolar de Competenta si Performanta COMPER 2014-2015
-23%
Preț: 7,70 lei
10,00 lei (-23%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Limba si literatura romana si matematica pentru clasa a III-a. Teste pentu Concursul Scolar de Competenta si Performanta COMPER. Culegerile Comper contin modele de teste pentru Concursul Scolar National de Competenta si Performanta Comper, editia 2014-2015.

Culegerea contine cate 5 teste pentru fiecare etapa de concurs: Etapa I, Etapa a II-a, Etapa Nationala.

Continutul acestor teste este structurat pe doua nivele de invatare diferentiata si progresiva: STANDARD (16 intrebari)– cu grad de dificultate mediu, conform standardelor prevazute de programele scolare si EXCELENTA (2 intrebari)– cu grad de dificultate specific olimpiadelor scolare, atat pentru sectiunea COMPER-MATEMATICA, cat si pentru sectiunea COMPER-LIMBA SI LITERATURA ROMANA.

Toate aceste lucrari sunt utile pentru antrenamentul suplimentar al elevilor care doresc, pe de o parte, sa se antreneze in modalitatea de rezolvare si evaluare a continuturilor de invatare, si, pe de alta parte, sa se obisnuiasca cu situatii de concurs.

Testele din aceste carti vor servi ca modele pentru subiectele de concurs.

Pentru participantii care opteaza pentru achizitionarea de culegeri cu modele de subiecte de concurs (Culegeri Comper), DIPLOMA DE PARTICIPARE a elevului se gaseste imprimata pe coperta III a fiecarei culegeri.

Nr. de pagini: 96
Anul aparitiei: 2014
Autori: BERECHET, Daniela; COSTACHE, Lidia; SORA, Valentina; TITA, Jeana

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.