Limba si literatura romana. Comunicare. Fise de lucru, teste initiale, formative si finale. Clasa a VII-a, semestrul I (Editia a 3-a)

Limba si literatura romana. Comunicare. Fise de lucru, teste initiale, formative si finale. Clasa a VII-a, semestrul I (Editia a 3-a)
-20%
Preț: 11,56 lei
14,45 lei (-20%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Gramatica

DESCRIERE

Limba romana. Comunicare isi propune sa ofere solutii pentru ca evaluarea sa fie un moment bine definit atat in cadrul lectiei, cat si in proiectarea demersului didactic de invatare. Structurata temeinic, pe baza continuturilor din gramatica normativa si noua programa, cartea propune teste variate, a caror parcurgere de catre elevi, fie ca exercitiu individual, fie ca parte a probelor de evaluare sumativa, nu poate fi deca profiabila. Utila atat elevilor, cat si profesorilor, lucrarea este un auxiliar didactic a carui parcurgere poate spori nivelul competentei reale de comunicare a elevului de gimnaziu.

Cuprins:

Test initiale
Lexicul
Mijloace interne de imbogatire a vocabularului
Semantica
Fonetica/Fonologia
Notiuni de sintaxa
Morfosintaxa
Interjectia
Functii sintactice ale interjectiei
Substantivul
Articolul
Prepozitia
Teorie literara
Teste recapitulative
Variante de subiecte pentru teza
Anexa. Reguli pentru despartirea in silabe

Coordonatori: Maria-Emilia Goian, Monica Halaszi, Rita Cintiuc, Gheorghe Branzei
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 157

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0396 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.