Limba si literatura romana. Comunicare. Fise de lucru, teste initiale, formative si finale. Clasa a VI-a, semestrul al II-lea (2012-2013)

Limba si literatura romana. Comunicare. Fise de lucru, teste initiale, formative si finale. Clasa a VI-a, semestrul al II-lea (2012-2013)
-20%
Preț: 11,20 lei
14,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Gramatica

DESCRIERE

Limba romana. Comunicare isi propune sa ofere solutii pentru ca evaluarea sa fie un moment bine definit atat in cadrul lectiei, cat si in proiectarea demersului didactic de invatare. Structurata temeinic, pe baza continuturilor din gramatica normativa si noua programa, cartea propune teste variate, a caror parcurgere de catre elevi, fie ca exercitiu individual, fie ca parte a probelor de evaluare sumativa, nu poate fi deca profiabila. Utila atat elevilor, cat si profesorilor, lucrarea este un auxiliar didactic a carui parcurgere poate spori nivelul competentei reale de comunicare a elevului de gimnaziu.

Cuprins:

Morfologia
Test sumativ partile de vorbire neflexibile
Sintaxa
Teste recapitulative
Modele de teza
Literatura romana - fise de lucru
Opera lirica in versuri si in proza
descrierea literara de tip tablou
Doina
Descrierea
Portretul literar
Genul epic
Textul reflexiv
Modele de teza
Evaluare semestriala
Teste finale
Teste recapitulative finale

Anul aparitiei: 2013
Autori: Colectiv
Nr.pagini: 150

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0508 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.