Legislatia societatilor. Cod 632. Actualizat la 6. 02. 2017 - Editie coordonata de Smaranda Angheni

Legislatia societatilor. Cod 632. Actualizat la 6. 02. 2017 - Editie coordonata de Smaranda Angheni
PRP: 21,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 18,62 lei
Diferență: 3,28 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 560
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Aceasta editie cuprinde modificarile La Zi ale actelor normative publicate in Monitorul Oficial, precum si deciziile Curtii Constitutionale si hotararile Inaltei Curti de Casatie si Justitie incidente, printre care si Decizia nr. 18/2016 (M. Of. nr. 930 din 18 noiembrie 2016) pentru dezlegarea urmatoarei chestiuni de drept: „modalitatea de interpretare a dispozitiilor art. 2801 din Legea nr. 31/1990, in sensul de a se lamuri daca este indeplinita conditia tipicitatii infractiunii de transmitere fictiva a partilor sociale, atunci cand pentru infractiunea pentru care s-a inceput urmarirea penala, de la care s-a sustras inculpatul prin vanzarea partilor sociale, a intervenit dezincriminarea”.

 

Multitudinea de note de subsol, corelatiile legislative, indexul alfabetic, precum si denumirile marginale adaugate de redactie articolelor Legii nr. 31/1990 pentru facilitarea utilizarii textului legii fac din Legislatia societatilor un instrument indispensabil in activitatea zilnica a oricarui profesionist.

Din cuprins
Legislatie privind:

    societati si Registrul Comertului
    piata de capital    
    stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii
    institutiile financiare nebancare
    operatiunile de leasing si societatile de leasing    
    organismele de plasament colectiv in valori mobiliare si societatile de administrare a investitiilor   
    desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate,  intreprinderile individuale si intreprinderile familiale

Puncte forte

    denumiri marginale ale articolelor Legii nr. 31/1990 introduse de catre redactia Editurii, in scopul facilitarii utilizarii textului legii
    reglementari actualizate La Zi conform ultimelor modificari
    corelatii legislative
    Decizii ale Curtii Constitutionale si ICCJ incidente
    note relevante
    index alfabetic
    scurt istoric al fiecarui act normativ
    note privind modificari terminologice

Despre coordonator

Smaranda Angheni este profesor universitar in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti, fiind titular al cursurilor de Drept comercial. Profesor asociat, Universitatea din Orleans – Franta (2001-prezent); Profesor-formator – Institutul National al Magistraturii (2001-prezent); Arbitru, Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei (2003-prezent); Membru in colegiul de redactie al revistei Curierul Judiciar.

Nr. de pagini: 560
Anul aparitiei: 2017

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1134 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.