Kitt FEMINITUDINE. O scufundare in misterul adanc al Fiintei tale (contine cincizeci si cinci de carti de tarot, cincizeci si cinci de fete)

Kitt FEMINITUDINE. O scufundare in misterul adanc al Fiintei tale (contine cincizeci si cinci de carti de tarot, cincizeci si cinci de fete)
Preț: 80,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Categoria: Ezoteric

DESCRIERE

O carte-instrument, destinata plonjarii in adancurile Fiintei feminine, in profunzimea din care se naste realitatea. O carte practica si jucausa, o carte de divinatie si explorare, o carte de dezvaluire si cunoastere, o carte de experienta personala si metafizica. Este o carte care iti poate schimba viata, schimbandu-ti perspectiva despre tine insati.

Esti mult mai mult decat ai crezut. In tine se afla, inca adormita, Zeita, Marea Mama si Iubita cosmica, dimensiuni arhetipale despre care doar ai citit poate, dar care, acum vor fi trezite la viata prin Constienta. Caci aceasta carte este un instrument al Constientei de Sine.

Toate acestea nu sunt doar cuvinte, ci stari ale Fiintei tale, care asteapta, din timpuri imemoriale sa se manifeste. Suntem aici, in aceste corpuri si in aceste vieti, pentru a exprima complet toate potentialurile noastre. Tot ceea ce suntem. Pentru a ne aminti.

Aceasta carte este un instrument al reamintirii si, fara nici o indoiala, una dintre Cartile Maestrului Interior– Elena Francisc.

Feminitudine este mai mult decat un instrument de dezvoltare este mai degraba o sinteza a cunoasterii energiilor feminine. Acest fel de a cunoaste femeia si ceea ce este femeiesc, a facut posibila nasterea, intr-un mod amical si aproape carnal, a unui joc de carti destinat sa devina suportul, revelatorul, puntea dintre constient si inconstient.


Kitt-ul FEMINITUDINE contine cincizeci si cinci de carti de tarot, cincizeci si cinci de fete, elementele unui puzzle personal adesea incomplet si al carui sens este cateodata mascat. Misterul ramane deschis. Autoarea ne propune acest joc ca pe o aventura a constiintei si a intoarcerii la surse. O carte trasa din cotidian corespunde, de asemenea, unui timp al interiorizarii, al ascultarii de sine si de intuitie. O carte reprezinta, de asemenea, un unghi de abordare, o invitatie la reflectie, o maniera de fertilizare a cautarii, o practica, un memento.


Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 236

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0443 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.