Jurnalul fericirii - Opera integrală 1

Jurnalul fericirii - Opera integrală 1
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-87153-0-X
Anul publicării: 2005
Pagini: 464
Format: 14,5 x 21
Categoria: Religie

DESCRIERE

Jurnalul fericirii - Opera integrală 1,

Detalii
„ Jurnalul fericirii operă postumă, se alătură altora – prea puţine în literatura română – care pun probleme de conştiinţă reale. Raporturile autorului cu Biserica sunt dramatice şi se rezolvă abia prin consacrarea rituală, adică botezul întru Ortodoxie al puşcăriaşului Steinhardt... Din scrisul său de totdeauna, Steinhardt apare însă nu mai puţin român şi creştin decât cei omologaţi de acte şi certificate.”
i. Negoiţescu

„Pentru a ieşi dintr-un univers concentraţionar – şi nu e neapărat nevoie să fie un lagăr, o temniţă sau o altă formă de încarcerare; soluţia se aplică oricărui tip de produs al totalitarismului – există soluţia (mistică) a credinţei.”
Nicolae Steinhardt

„ Jurnalul fericirii operă postumă, se alătură altora – prea puţine în literatura română – care pun probleme de conştiinţă reale. Raporturile autorului cu Biserica sunt dramatice şi se rezolvă abia prin consacrarea rituală, adică botezul întru ...

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.4225 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.