Judecatorul-sindic. Doctrina. Jurisprudenta. Comentarii

Judecatorul-sindic. Doctrina. Jurisprudenta. Comentarii
-15%
Preț: 51,00 lei
60,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Lucrarea Judecatorul-sindic reprezinta un punct de vedere personal, dupa o experienta practica si legislativa de circa 10 ani in domeniul insolventei, ce a evoluat extrem de rapid, in care viziunea personala a fost completata de noutatile si cerintele actuale legate atat de profesie, cat mai ales de cerintele unui fenomen destul de complex.

Lucrarea Judecatorul-sindic se adreseaza in egala masura judecatorilor-sindici, practicienilor in insolventa, avocatilor, tuturor profesionistilor implicati in procedura insolventei, completand ceea ce pana la ora actuala a aparut in materie de insolventa, intr-o piata a afacerilor intrerupte din cursul lor normal de criza economica ce se face simtita tot mai mult in domeniul financiar bancar, economic, al afacerilor si nu numai.

Lucrarea isi propune ca, incepand de la judecatorul-sindic– considerat de autor a fi situat in centrul fenomenului, prin pozitia sa echidistanta si neutra, poate prea neutra, asa cum este pozitionat de actuala legislatie, care a parcurs de-a lungul ultimilor 17 ani modificari importante de continut si de concept asupra fenomenului din tara noastra–, sa coreleze articolele legii insolventei cu noile coduri in vigoare.

Lucrarea isi doreste ca prin propunerile de lege ferenda sa se situeze in categoria recentelor aparitii in materie de insolventa, care, in egala masura, aliniaza legislatia insolventei din tara noastra cu cea a insolventei la nivel european, fiind un pas catre viziunea actuala asupra fenomenului care va fi materializat in curand prin Codul insolventei.

Nr. de pagini: 552
Anul aparitiei : 2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0420 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.