Italiana Intensiva (Otilia Borcia)

Italiana Intensiva (Otilia Borcia)
-25%
Preț: 18,75 lei
25,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2004
Categoria: Intensiv

DESCRIERE

Cartea isi propune sa-i familiarizeze pe cei interesati cu structurile lexicale si gramaticale de baza, dar si cu limba italiana moderna folosita in diverse domenii, si anume: administratie, stiinta, cultura etc.

Metoda folosita in succesiunea lectiilor ii va ajuta pe cititorii de toate varstele sa-si insuseasca temeinic si rapid cunostintele de limba italiana scrisa si vorbita.

De asemenea, periplul turistic care insoteste cele mai multe lectii este o invitatie de a vizita cu gandul si apoi cu pasul aceasta tara a minunilor naturii si a artelor frumoase.


Aceasta carte este una dintre cele mai complexe lucrari de limba italiana aparute in tara noastra in ultimii ani, deoarece cuprinde cele mai utile si concrete cunostinte si indrumari, ce pot servi celui ce doreste sa -si insuseasca tot ce este mai elementar in privinta atat a gramaticii italiene - morfologie si sintaxa -, cat st a multiplelor informatii despre istoria, artele si chiar civilizatia celor mai importante rase ale Italiei, in intregimea ei.

Lucrarea este conceputa intr-o maniera logica, explicita, cursiva.

Materialul este prezentat intr-o ordine desavarsita, conform celor mai bine gandite precepte ale autorilor acestui gen de manuale. 

La randul meu, cunoscator al acestei discipline exigente, am parcurs cu sincera admiratie cele cateva sute de pagini ale manualului,. apreciind abordarea pasionata, de catre autoare, a problemelor celor mai dificile ale unei limbi straine.

Aceasta cu atat mai mult cu cat expunerea amanuntita, elarvazatoare. fie a procesului gramatical in sine, fie a prezentarii aspectelor cefor mai de seama din istoria si civilizatia italiana, este conforma cu cele mai actuale cerinte.

Apreciez acest volum cu cea mai mare admiratie
Prof univ. dr. George LazarescuAnul aparitiei: 2004
Nr. pagini: 351

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

12,30 lei
16,40 lei (-25%)
Created in 0.0423 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.