Istoria muzicii, manual pentru clasele a IX-a si a X-a. Pentru liceele vocationale, specializarea MUZICA

Istoria muzicii, manual pentru clasele a IX-a si a X-a. Pentru liceele vocationale, specializarea MUZICA
-30%
Preț: 21,00 lei
30,00 lei (-30%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Altele

DESCRIERE

Istoria muzicii, manual pentru clasele a IX-a si a X-a - liceele vocationale, specializarea muzica. Lucrarea realizata de dna profesoara Mirela Driga, muzicolog, este o incitanta si atractiva privire prin secole de istorie a muzicii.

Cele 160 de pagini ale manualului cuprind o serie de informatii care ofera elevilor un traseu captivant, redactat intr-o maniera fluenta, in acelasi timp expozitiva, dar si cu definirile, precizarile, formularile sau reformularile necesare, cu reveniri pe capitole ce se cer consolidate, potrivit programei analitice a primilor doi ani de liceu, totul regandit prin prisma acumularilor anilor de studiu anteriori.

Continutul manualului este judicios si echilibrat conceput: Introducere in studiul muzicii, Antichitatea ? cu 2 teste recapitulative, Evul Mediu ? cu 2 teste recapitulative, Renasterea ?cu 3 teste recapitulative, Barocul ? cu 3 teste recapitulative, Clasicismul ? cu 2 teste recapitulative; apoi apare un generos si extrem de riguros punctat segment recapitulativ pe 3 coordonate: Ev Mediu, Renastere, Barocul, Clasicismul, fiecare cu alte 2 teste recapitulative si o Sinteza finala cu 5 reactualizari ale informatiei.

Cele 3 Anexe (Tehnici de documentare muzicologica, Tehnici de abordare si comentare specializata a unei lucrari muzicale si Clasificarea instrumentelor muzicale) si un Glosar de termeni incheie lucrarea.

Dimensiuni: 210 x 280 mm
Numar de pagini: 160
Anul aparitiei: 2006

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0443 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.