Introducere in psihologia educatiei

Introducere in psihologia educatiei
-15%
Preț: 18,74 lei
22,05 lei (-15,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Lucrarea"Introducere in psihologia educatiei" este suport pentru cursul de"Psihologia educatiei" din cadrul modulului de pregatire si perfectionare a cadrelor didactice la Universitatea Bucuresti - Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Crestina"Dimitrie Cantemir" - Departamentul pentru pregatirea personalului didactic, Universitatea"Titu Maiorescu" - Facultatea de psihologie. Lucrarea, structurata pe 3 capitole, cuprinde principalele teme si directii de dezvoltare a cunostintelor de psihologie necesare celor care se pregatesc pentru o cariera didactica.

Despre autor

Valeria Negovan

Valeria Negovan este profesor universitar la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, titular al cursurilor de Psihologia educatiei, Psihologia invatarii, Introducere in Psihologie (nivel licenta) si Psihologia carierei, Psihologie educationala avansata, Managementul crizelor in mediul scolar (nivel master). Este autor, coordonator si co-autor a numeroase carti despre psihologia educatiei, psihologia invatarii sau a carierei. La Editura Universitara a publicat: Psihologia invatarii si Introducere in psihologia educatiei.


Anul publicarii: 2006
Pagini: 224
Editia: II
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0471 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.