Introducere in medicina vibrationala

Introducere in medicina vibrationala
-10%
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele

DESCRIERE

O neliniste intelectuala, ca sursa a indoielii, a cautarii, a trecerii de la necesitate la actiune.

Am evoluat in ultimele sute de ani constransi de orizontul mecanicii clasice. Putini sunt cei care au indraznit sa puna la indoiala adevaruri fizice care pareau imuabile, axiome care impuneau prin logica lor matematica si prin abilitatea noastra de a le verifica si aplica in practica, condusi de acea parte a adevarului care se revela simturilor noastre.

Inceputul secolului 20 a explodat insa cu o mare de incertitudini generate de procesul tehnologic care ne-a '' prelungit'' organele de simt. Comportamentul particulelor subatomice a zdruncinta perspectiva newtoniana, oferind intregii lumi stiintifice o provocare pentru integrarea intr-un univers interconditionat, schimbator, a carui dinamica avea nevoie de legitati noi, pentru a fi inteleasa.

- Este primul volum scris de autori romani de formatie universitara, care pune bazele teoretice ale unui nou mod de comunicare intercelulara prin vibratii de tip electromagnetic, care constituie limbajul codificat, analogic si digital al tuturor fiintelor vii.

? n efortul de explicare a unor fenomene biologice elusive, argumente teoretice si experimentale din aritmologie, geometria sacra, fizica, biologie si mecanica cuantica au fost adunate intr-un consens logic, care sa incite specialistii din domenii foarte diferite la o polemica amicala, creatoare, din care fiecare participant sa ramana cu o neliniste novatoare. In acelasi timp, limbajul cartii este accesibil si cititorului nespecialist, care doreste sa-si dezvolte cunoasterea.

- Sunt in discutie concepte originale, cum ar fi Multimile cu un singur element, Forma generatoare de continut, Dinamica devenirii biologice, in contextul existentei unor campuri morfogenetice, care se autogenereaza? i se compun prin interferenta cu alte campuri fizice, intr-o matrice, in acelasi timp, predestinata si maleabila, ce genereaza dezvoltarea unei seminte sau a embrionului.

- Argumente practice, experimentate de tehnica moderna, vin sa confirme ca deductiile teoretice ale autorilor nu sunt doar logice: ele deschid un camp larg de aplicare in biologie si, mai ales, in medicina, atat in diagnosticul, cat si in tratamentul multor afectiuni. Se ofera astfel, in premiera, o baza teoretica solida, pentru explicarea fenomenelor ramase neelucidate din toate ramurile medicinei complementare, de la acupunctura, homeopatie, gemoterapie pana la mai noile terapii cu biocampuri si biorezonanta, care cuprind un segment tot mai mare al practicii medicale curente.


AUTORI: DR TRAIAN TRANDAFIR, DR. MIHAELA GHEORGHIU

NR. PAG: 176

AN APARITIE: 2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0582 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.