Introducere in Managementul Resurselor Umane

Introducere in Managementul Resurselor Umane
Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Cursuri

DESCRIERE

Cartea prezinta sintetic problematica managementului si dezvoltarii personalului din organizatii, urmarind pas cu pas principiile generale stabilite de The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD - www.cipd.co.uk) pentru standardele profesionale in domeniul resurselor umane, pe baza carora se poate obtine calificarea Certificate in Personnel Practice (CPP). Cartea ii familiarizeaza pe cei proaspat intrati in domeniul RU cu conceptele si ideile teoretice si cu aptitudinile practice pe care trebuie sa si le formeze pentru a obtine performante superioare, oferindu-le activitati practice, studii de caz din viata reala, scenarii ipotetice de situatii organizationale, mini-cazuri si exemple concrete care merita parcurse cu atentie. Partile si capitolele cartii sunt:

    Partea 1 - Rolul RU in organizatie (1. Organizatiile, 2. Managementul resurselor umane, 3. Rolul practicianului de RU, 4. Planificarea resurselor umane (PRU), 5. Recrutarea; 6. Selectia; 7. Adaptarea profesionala si pastrarea personalului)
    Partea 2 - Personalul si performanta (8. Invatarea, 9. Dezvoltarea resurselor umane (DRU), 10. Managementul performantei, 11. Relatia de munca, 12. Recompensarea angajatilor, 13. Sanatatea, securitatea si starea buna, 14. Diversitatea si egalitatea)
    Partea 3 - Probleme contemporane in domeniul RU (15. Aspecte ale culturii, 16. Echilibrul munca-viata personala).

Donald Currie a lucrat ca specialist in domeniul managementului personalului si ca lector in cadrul Institutului Southampton. Timp de peste 10 ani a condus CIPD Professional Education Scheme. Ulterior a oferit servicii de consultanta in cadrul Southampton Business School si a condus cursul CPP al CIPD.

Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 436

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0458 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.