Interventii pro-protetice chirurgicale in tratamentul edentatiei totale

Interventii pro-protetice chirurgicale in tratamentul edentatiei totale
-12%
Preț: 22,18 lei
25,20 lei (-11,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Stomatologie

DESCRIERE

Prezentare: Lucrarea de fata isi propune expunerea catorva interventii chirurgicale pre-protetice care au ca scop modelarea morfologiei campului protetic edentat total in vederea unei mai bune protezari, operatii care pot fi efectuate in practica de zi cu zi in cabinetele dentare si a caror cunoastere sa fie de un real folos tinerilor medici stomatologi. Sunt prezentate astfel tipurile, indicatiile si tehnicile de realizare a acestor intreventii chirurgicale pro-protetice pe tesut dur si moale fara modificari maligne tinand cont de progresele tehnice reflectate asupra aparaturii si materialelor in domeniile chirurgiei orale si maxilo-faciale, cat si in medicina dentara.

Cuprins: Diagnosticul stomatologic al edentatului total. Evaluarea relatiei medic-pacient in vederea tratamentului cu proteza mobilizabila partiala sau totala. Evolutia structurilor campului protetic in urma edentatiei. Examenul clinic oral. Stabilirea planului de tratament. Interventii pre-protetice chirurgicale.

Adresabilitate: Medici stomatologi, specialisti in chirurgia orala si maxilo-faciala.

Nr. pagini: 104
Nr. figuri color: 74
Formatul cartii:
16/70x100
Anul aparitiei: 2010
Autori: Ligia Adriana Muntianu, Mihai Bogdan Bucur, Cristian Comes, Sorin Penta, Cristian George Vladan

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Stomatologie - Cele mai comentate cărți

22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
Created in 0.0426 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.